Despre noi

Cine suntem?

Suntem specializați în domeniul de întreținerecurățare și igienizare a piscinelor. Ne ghidăm după o filosofie simplă, aceea de a oferi servicii de calitate pentru clienții noștri într-o manieră promptă și profesională. Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice din București și Ilfov. Suntem prezenți pe piață în acest domeniu de peste 10 ani, oferind serviciile noastre de întreținere, igienizare, curățare, aspirare și periere a piscinelor de diverse dimensiuni atât interioare cât și exterioare.
Important de știutUtilizăm pentru curățarea, tratarea și igienizarea piscinelor soluții de ultima generație, astfel va recomandăm  alegeți cu încredere echipa rainbow-pool.ro, pentru tratarea, perierea, aspirarea, curățarea liniei apei, a skimerelor, a filtrului pompei și al filtrului piscinei, iar materiale folosite sunt profesionale și special concepute pentru tratarea și igenizarea apei din piscinăacestea fiind folosite cu succes pe plan mondial. Suntem o echipa profesionistă cu peste 10 ani de activitate în întreținerea piscinelor.  Intervenim în maxim 24 ore de la solicitare și oferim consultanță de specialitate pentru igienizarea corespunzătoare a piscinelor. Oferim reduceri pentru clienții fideli.
Va punem la dispoziție substanțe certificate pentru întreținerea și igenizarea piscinei dvs, cât și abonamente lunare pentru curățare, igenizare, tratament cu substanțe de cea mai bună calitate pentru o funcționare perfectă pe întregul sezon a piscinei dvs.
Oferim servicii de deschidere a piscinei ( spălare piscină cu substanțe profesionale, verificare instalație, verificare filtru și pompă).
Servicii de închidere sezon ( curățare, tratament, protecția pompelor cât și a filtrelor peste iarnă, golire de apă a instalației).

Informatii

Va punem la dispoziție substanțe certificate pentru întreținerea și igenizarea piscinei dvs, cât și abonamente lunare pentru curățare, igenizare, tratament cu substanțe de cea mai bună calitate pentru o funcționare perfectă pe întregul sezon a piscinei dvs.
Oferim servicii de deschidere a piscinei ( spălare piscină cu substanțe profesionale, verificare instalație, verificare filtru și pompă).
Servicii de închidere sezon ( curățare, tratament, protecția pompelor cât și a filtrelor peste iarnă )
Intervenim în maxim 24 ore de la solicitare și oferim consultanță de specialitate pentru igienizarea corespunzătoare a piscinelor. Oferim reduceri pentru clienții fideli.
X